Nytt tak over hodet.

I går kjøpte jeg meg en gammel enebolig. Denne har et skrikende behov for rehabelitering. Planen er å rive allt innvendig å starte på ny med blanke ark. Noen som har noen gode tips til flinke håndtverkerer? Jeg er på det nivået at jeg vet hvor juletreet skal stå. Så det gjenstår litt før boligen er representativ.
Jeg er åpen for forslag.

Skrevet av

Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

6 thoughts on “Nytt tak over hodet.”

  1. Har noen polakker på lur eg vett du. Har nr når eg kommer i land og skal drikke deg under bordet på marknaden!!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.