kaskjer=Anders?

Jeg har en tanke om dette nettstedet. Tidligere har jeg forhørt meg med dere lesere om kaskjer.com fortjener livets rett, og dommen var et soleklart ja. Kaskjer.com har i år hatt over 30000 besøk, så det er absolutt interesse for det som skjer her. Kaskjer som kameratblogg er alikevel kraftig utvannet – svært få bidrar, ingen betaler og ingen viser engasjement.

Mitt forslag:

  • Profiler forsvinner
  • Kaskjer.com blir mitt nettsted, men de som vil kan fortsatt bidra
  • Hennings minneside forblir selvfølgelig uberørt

Dersom dette blir mitt kan det hende at jeg får mer glød til å gjøre tiltak som blir verdsatt. Si i fra om dette høres greit ut. Hvis det ikke kommer sterke klager til forslaget smeller vi i gang.

God helg! :)

8 thoughts on “kaskjer=Anders?”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.