Nyttårspudder i Engelberg

Den skandinaviske bataljonen i Engelberg nyter en god start på året. Her representert av Anders Ekkje Slettebø (kamera), Tommy Nordbø, Bård Øymar og Sondre Bakken. Klippet viser rolig kjøring blant annet på breen Steinberg, i Grünenwald og ned Galtenberg.

Har ikke fått lagt på lovlig musikk, så det kan hende at snutten blir fjernet av YouTube.

3 thoughts on “Nyttårspudder i Engelberg”

  1. Vekker minner fra vinteren 2006. Hvordan er snøbasen i Engelberg nå 1,5 – 2 m? Kanskje det blir en tur nedover i feb.

  2. Ser utrolig herlig ut! Meine eg kjende meg igjen nogen plasse åg! Sjøl om eg syns å huska at Galtiberg va mye brattare å skumlare enn det eg såg på filmen! Sista klippet såg heilt magisk ut! Kos deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.