Hafjell – endelig satt det!

Søndag var Morten «Modda», Stian «Spotti» og meg igjen i Hafjell. BMX-banden dro til Tusenfryd. Nå som EM er over er alle de 14 løypene åpne for allmennheten, og vi kjørte det meste. Solskinn og tørre løyper gjorde dagen perfekt! Etter en liten psykisk sperre som jeg har ruget på i noen dager løsnet det endelig opp, og jeg klarte hele «Roller Coaster», løypa som i fjor resulterte i Lillehammer sykehus. En utrolig tilfredsstillende avslutning på helgen, og uken her i Lillehammer! På slutten av dagen ødela jeg sykkelen, så den endte på Øyer sykkelsykehus. Der skal den slappe av noen dager. Jeg har selvfølgelig satt i sammen en liten snutt til dere. Nedoversykling er trolig det kjekkeste jeg gjør, og dersom du ikke har prøvd det du ta turen til Hafjell. De har bra utleieutstyr og løyper som passer alle.

6 thoughts on “Hafjell – endelig satt det!”

  1. Forstår at du har det supert i Lillehammer når det kjekkaste du gjer er nedoversykling! Så mange løyper og så fint det er der. Trur ikkje dette er for alle.. De er tøffe!

  2. Nei, dessverre. Kjører direkte til Stavanger i morgen. Skal si i fra om jeg skal til Oslo i nærmeste fremtid :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.