Snart Alpene

Nemmen, se det! Endelig tid for alpene. Jeg vet ikke om jeg direkte gleder meg ennå (kommer nok), men har sovet utrolig dårlig i natt. Fikk ikke sove før 2, til tross for at jeg hørte på Backstreet Boys. Våknet 6, og har vært våken siden. Flyet går 1615, og er ikke hjemme før ettermiddag/kveld neste lørdag. Elvis kjøpte seg «Pocket Rocket» i går. Håper jeg får testet dem. Har ikke hatt ski på beina på 6-7 år. Kan bli morsomt.. Marie fyller 18 i dag. Gratulerer så mye! Og Gudrun fyller 90, men det er vel heller tvilsomt at hun kikker her.. På toppene i Badgastein er det nå 2 grader, og påskesnøen er allerede kommet. Vi fortviler ikke, har meldt skyfrihimmel de neste tre dagene. Jess. Ser frem til en uke med Gulasj, Glühwein, Almdudler, Afterski og svenske jenter. Schkååål!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.