Amnesia

Oioioi, hadde flaks i dag morges når jeg kjørte til skolen. Kjørte gjennom en radarkontroll mens jeg snakket i telefon. Heldigvis holdt jeg fartsgrensen, og ble ikke stoppet.

Helgen startet med at Jobba og meg dro til Røldal torsdags kveld. Det ble en rolig kveld. Dagen etter klarte jeg å få en liten hjernerystelse og et lite hukommelsestap. Bla. ante jeg ikke hvem Jobba var. Etter en god halvtime begynte ting og ordne seg, men jeg fikk streng beskjed om å ta det med ro, både kjøremessing, og alkoholmessig. Det ble MYE vann den kvelden. Eivind, Roy Stian og Rune kom opp fredag kveld. Lørdag var heisen stengt pga. vind, og vi laget noen hopp og koste oss. Per Christian og Joakim fra Oslo kom, og kvelden forspilte seg langt i fra rolig. Morsomt.. Så var det tid for søndag. Våknet opp til «Blue Bird» og pudder til knehøyde. Etter en tur i Månedalen ble dagen berget. Noe av det beste hittil i år.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.