Påshe

Påsken started med at Elvestad og jeg kjørte til Voss. Første kvelden utspilte seg relativt rolig, og vi våknet uthvilte til bluebird. Til tross av at det ikke hadde snødd på tre uker, klarte vi etter mye leting å finne ukjørt pudder. Men turen kostet 2,5 timer. Lørdag kveld var det konsert med Klovner i Kamp, Apollo, Oslo Fluid og Tungtvann. Apollo var faktisk best.. Også søndag ble en meget bra skidag. Elvestad dro da hjem, mens Kjartan og meg la ruten videre til Røldal. Der kom Bødda, Hein og Heidi. De ble til onsdag. Da kom Elisabeth, Helene, Elvestad, Stian og Anette. Vi flyttet opp på hotellet. Ikke så mye annet å si, enn tidenes påske. Tre dager, så er vi back in business..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.