Nidecker The Soft

Anders i trikot og monoski

Joda, det ble en fin, rolig helg. Første del av helgen ble dominert av monoski. Hadde min jomfrutur på fredagskveld, og fikk skikkelig roen i løpet av lørdagen. Monoski er skikkelig undervurdert, og er som Pelle så fint sa det: «ikke en flopp, bare nede i en litt lang dal». Så forvent dere mye monoski i de norske anlegg i årene som kommer! For mine litt yngre lesere, som ikke er helt sikre på hva en monoski er, så er det en ski som på bildet. Dette bilde er ikke helt representativt for hva en monoski er. Dette er faktisk toppmodellen til Nidecker «The Soft», som hadde en utsalgspris på 13500,- Så her snakker vi om skikkelige saker.

Ellers gikk helgen rolig for seg. Fra min side ble den 100% alkoholfri, og Marius og meg fikk vasket en god del. Som tidligere helger ble det mye Soda, og selv om Marius hardbarket påstår at han hater musikken, klarte jeg å få ham til å smådigge «My my life must go on.. oaoaoh, my my life goes on and on..»
Vi hadde veldig bra vær, og nå begynner brilleskillet mitt å snike seg frem. Er ennå ikke fornøyd, men ser for meg at med litt alpefett og en måned til, så må det begynne å se bra (?) ut. Har også prøvd å få til litt vaffelhud*, men det er praktisk talt umulig. Problemet er at man må ligge så utrolig rolig, og det er jo ikke akkurat passende for en monoakrobat som meg.

Men, 4 dager igjen!

* Superundertøy av typen «brynje» består av masse små huller i samme mønster som en vaffel. Dermed er det mulig å få vaffelhud ved kjøring uten jakke. Men, det er veldig krevende!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.