Spiegel

Er blitt så flink på skolen nå.. det var på tide. Må snart få tatt noen eksamener! Selv om det er topp vær begynner jeg å grue meg til sommeren. Alle drar på stranden, det kryr av fluer og mygg, det er alt for varmt.. og jeg lengter etter snø.

Nå har jeg lurt på opphavet til «Spiegel» i 7 år, og endelig fått svar. «Spiegel» er altså Kadetten min. Hun er en tysk dame på 52 år (13 menneskeår). Hun er sammen med «Golfa», som er farkosten til Ping. Vi vet ikke helt sikkert om dem er gifte, men vi tror det. De har ikke så mye kontakt lenger, men gleder seg begge til freeriden! Men både «Spiegel» og «Golfa» har mye kontakt med den spanske datteren sin. Desverre er det små gnister i forholdet mellom «Spiegel» og adoptivdatteren «Koreaner’n», som hun desverre aldri har møtt. Men det er planlagt et uoffisielt møte til høsten. Da skal de forhåpentligvis flytte i sammen. «Spiegel» gleder seg som en nylakkert kjerre.
Spiegels navn kommer fra det engelske «rear-view-mirror» og henviser til speilet som ofte blir brukt til å sjekke biler som vil forbi.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.