Don’t Try This at Home

Er hjemme fra skolen i dag. Prøvde å sove ut forkjølelsen. Er på bedringens vei nå. Så «Steve O – Don’t try this at Home» i går. Masse klipp de ikke fikk vise i Jackass. Den gutten er rå! Gir inspirasjon til å fortsette med små wannabe jackassprosjekter igjen.. vi får se.
Atle er ferdig med Q3 tattooen sin, og han er meget fornøyd.
I går tok vi trampoline hopping til nye høyder. Fikk polstret det gamle snowboardet mitt. Det gikk mye bedre enn forventet, og gir meget bra trening. Bilder vil komme. Apropos bilder, så har jeg lagt ut en god del bilder som Ping har tatt. Begynner å ligge en god del bilder nå. 693 faktisk! Og jeg har mange fler eldre bilder liggende, men har egentlig ikke bestemt hvordan jeg skal legge dem ut. Mange mener det er greit og enkelt å bruke zip-filer, slik at man kan laste ner mange samtidig. Dette er også det enkleste for meg, men de stakkarene med dårlig båndbredde klager litt. Det beste ville nok vært å fått til en PHP bildearkiv der man kan velge selv. Vi får se..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.