3 Popcorn

Sitter nå på skolen å hører på «Soda – Popcorn». Som de fleste sikkert vet, har Soda gratiskonsert på rutebilstasjonen i Sandnes på fredag. Og den gleder vi oss alle til! Så i dag når jeg var innom Shell på Sola og så at «Popcorn» var nedsatt, kjøpte jeg selvfølgelig alle tre de hadde. En til meg, en til Anette og en til Elisabeth.
I går trodde jeg at forkjølelsen var på bedringens vei, at jeg hadde et imunforsvar som var sterkt som jern. Der tok jeg uheldigvis feil. Den ligger på samme nivå, om ikke verre. Sitter å prater med Ping. Stakkar, han har hatt mareritt i natt. Han drømte at han drakk cola (vi har ikke lov å drikke brus). Selv om han bare drakk en munnfull, forstår jeg at det var et ganske intenst mareritt.. noe jeg godt kan tenke meg.

Noe som bekymrer meg er hvordan jeg fungerer sosialt i et så stort samfunn som Sandnes på fredag. Det kommer til å kry av mennesker der. Jeg har ikke vært sosial i Sandnes siden før jul. Grugleder meg litt til det ja. Ønsk meg lykke til!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.