Vannkjøring

Anders kjører snøbrett på vann

Atter en trivelig helg. Sodakonserten var bra, til tross for at det var lite folk, at jeg var edruelig, at jeg trolig var den eldste på hele konserten, og at de ikke spilte medleyen. Joda, det var gøy.

Første helg siden jul måtte jeg dra alene til Røldal. Folk begynner å bli mettet tror jeg. Men det gikk så greit så, Røldal er jo plassen der øst møter vest. Det ble en helg med temmelig lite skikjøring, men for all del.. morsom kjøring (som på bildet)!
Kvelden på Hordatun ble også for mange svært rolig, mye grunnet en nyoppsatt PS2 maskin.
To som spesielt koste seg i helgen var Spiegel og Golfa. De hadde ikke sett hverandre på mange år. Det gikk faktisk så hett for seg, at det var tydelige flekker på Spiegel på søndags morgen. Så noe har skjedd, og nå vil det dukke opp en ny bil i Holmen Auto de nærmeste månedene. Hvor lenge svangerskapet varer er foreløpig uvisst. Det gjenstår bare å se.. Vi må ikke glemme at Spiegel er 52 år, og en fødsel kan bli meget krevende. Vi krysser alle fingrene for at hun overlever!
Søndag ble det også lite kjøring, da vi hadde sightseeing i Røldal. Jeg returnerte vestover forholdsvis tidlig, da jeg skulle i bursdagsselskap til Åshild (og fordi jeg sliter litt med ankelen).
Det har vært et par bursdager i helgen. Jeg må få gratulere med vel overstått:
– Kenneth 22 år på fredag!
– Åshild 32 år på fredag
– Farmor 78 år på lørdag

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.