Vinteren er over

RFC 2002 ble en stor suksess. Jeg kom på 6. plass i kvalifiseringen og var desverre 0,5 poeng fra å komme videre. Men utenom det klaffet alt. Bilder er ute, men kameraet mitt begynner å bli noe ute av form. Jeg måtte slette de fleste..

Vintersesongen i Røldal er over. Siste heisdag var i går. Vi er alle litt nedbrutte, men samtidig har det vært en helt fantastisk sesong! Jeg strandet med nøyaktig 50 skidager i dalen. Og som noen sikkert har fått med seg blir det flytting til høsten. Pelle, Tonje og jeg skal leie Ågots gård på Ekkje. Det kan jo bli gøy ;)

Takk til alle som har bidratt med å gjøre denne vinteren til min beste så langt..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.