Cutting-queen

Henning jobber som tilsynsvakt på Høyland ungdomsskole. Der var vi i går. Fotball (å, så gøy), landhockey (utrolig festlig), bading i 12,5m basseng (kurant) og hårklipping (åhh!). Elisabeth viser igjen hvorfor hun så ofte blir kalt «Cutting-queen». Billig og bra. Trenger du en hårklipp, bestill time direkte på vatneelisabeth@hotmail.com! Tommy har gått til anskaffelse av en Apple PowerBook G4 667Mhz Combo. Finere laptop skal du vel lete grundig etter. For dem som har et godt hjerte til Røldal (begynner vel å bli en del etterhvert), blir det innvielsesfest på Ekkje 2. helgen i juli. Mer info kommer!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.