Lookalike

Satt hjemme i går kveld og slappet av og surfet. Plutselig slappet jeg ikke så mye av lenger. Jeg dumpet over en fet nettside. Har ikke sett noe lignende før. Dette må vel være noe av det peneste på webben?

Skjermbilde av nettsiden til Oddvar Aarseth

En annen side som bør få litt credit, er Kristian Zahls. Også denne er latterlig bra gjennomført. Nesten slik jeg har lyst å bruke idéene deres, men det ville vel blitt litt teit?

Ellers har jeg nettopp vært hos legen og tatt blodprøve. I grunnen var det merkelig at jeg fikk sove i går kveld. Jeg er småkvalmen ennå. Blodprøver er grusomt. Han skulle sjekke de hvite blodlegemene mine, da jeg har fått lymfeknuter rundt forbi på kroppen. Absolutt ikke bra. Nå er det snart avreise til Mandal. Så gutter og jenter, mine kjære lesere. Vi snakkes på tirsdag. Be there, or be square!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.