Hennings bedre liv

Det er virkelig gøy at jeg får klager dersom ikke siden blir oppdatert på et døgn. Lover å skjerpe meg kjære lesere! Det er generelt mye klager for tiden. Bla. hører jeg at innvielsesfesten kolliderer med volleyballarrangementet i Stavanger. Vi får se hva som skjer. En annen liten misforståelse er at telefonen min er ute av drift. Det ryktet kan jeg avkrefte! Den var syk en dag ja, det stemmer. Men han har et immunforsvar som ikke ligner noe.
Ellers er det gøy at Henning har startet et nytt og bedre liv. Han påstår han har kuttet ned (slutt!) på coladrikkingen, slettet CS(!), sluttet å banne (på tide) og begynt på spinning (veldig bra). Så får vi se hvor lenge han holder. Veldig bra, vi gratulerer!
Men nå må jeg springe på jobb.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.