Ekkje Gård

Anders hopper over veien med snøbrett. Brøytekantene er mange meter høye

Hurtigbåt til Sand, sykkel til Røldal. Kun et lite problem. Det kostet 319kr. å sykle til Røldal per vei! 198,- for båt (+36,- i sykkeltillegg), og 85,- for at bussen skal ta med bagasjen. Så det var ikke akkurat økonomisk. Men det var en fin tur. Hjemturen var finere. Opp brukte jeg 3 timer og 45 min, ned brukte jeg 2 timer og 50 min. Turen er ca. 6,8 mil. Fredag var min første natt hjemme på Ekkje. Alt var perfekt. Vi kommer til å storkose oss!

Lørdag gikk med til roadgap over Saudaveien. Som dere ser på bildet klarte jeg det smertefritt. Dagens støste deardevil var Ping som tok «flying» over på førstehoppet sitt. Imponerende.. Selvfølgelig finner du flere bilder av luftferdene. Det er gøy å få en så fin dag på brett 1. juni.

Resten av helgen gikk med til maling og grønnsaksetting. Nå begynner saker og ting og skje. Som noen av dere har fått erfart, er det dårlig med mobildekning på Ekkje. Ring oss heller på hustelefonen: 53 647 003.

Tilbaketuren gikk som sagt veldig fint. Det hjelper på med en 2 mils åpningsetappe med ikke en eneste oppoverbakke. Været var også med meg. Jeg fikk erfare at tuneller ikke er mørke og kalde. De er kullsorte og iskalde. Tror faktisk jeg blir litt forkjølet..

Atter en premiehelg. Takk til Pelle, Tonje, Ping, Erik, Katrine, Cato, Tiril, Dan, Victor, Finetine og Saudabuen..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.