Stakkars Spiegel

Dårlig start på dagen, flatt batteri på Spiegel. Stress. Men kom meg på jobb til slutt. Dagen har gått med til maling av tante Karis hus, og trening. Investorer har hjulpet IT-akademiet, og jeg skal på skolen i morgen. Så jeg får tatt de to siste eksamene. Litt greit. Håper bare Spiegel er i form i morgen tidlig så jeg slipper å komme for sent på jobb. Det er ikke vanskelig å tenke seg til grunnen. Hun var jo alene hjemme i helgen. Hun ante nok ugler i mosen når Bødda hentet meg på fredag, og vi tok med sykkelen. Men jeg har ikke fortalt henne hvor jeg har vært. Tror det ville tatt knekken på henne. Stakkar, hun skal sannsynligvis ikke hjem før om tre uker.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.