Brenn OE

Gikk på en supersmell i kveld. Skulle sende en mail som var veldig personlig, men i stedet for å sende den der den skulle, sendte jeg den til en av norges største usenet-gruppe. Noe som betyr at mange vil lese den. Fikk heldigvis fjernet den fra serveren fort, men det er umulig å fjerne 100%.
Moralen er å ikke bruke felles e-mail og newsklient. Jeg har allerede skiftet til xnews. Måtte OE brenne!

Torsdagen gikk med til jobb, skole, trening og maling.

Hørte dette sitatet i dag:
«Kunnskap er å vite hva man ikke vet»
Er det noe jeg har erfart innen databrasjen, så er det nettopp dette; jo mer du lærer, jo mer forstår du at du ikke kan. Var ikke akkurat det beste sitatet i dag da, jeg tror jeg går å forelsker meg i en såpe. Hej..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.