Oltedal

Gutt hopper fra høy klippe i Oltedal

I dag ble det ny hekkan. Vi kjørte til Oltedal og fant oss en fin klippe. På bildet ser vi Tommy i svevet. Kameraet mitt er fremdeles i litt dårlig form. Vi har hørt rykter om 19 meter, og vannet har blitt tappet to meter, men jeg er kritisk og tipper rundt 15. Tommy var som vanlig forsøkskanin (hjertelig!), men Bødda og meg og prøvde oss. Bødda var litt uheldig og slo halebeinet kraftig. Veronica debuterte som klippehopper og hoppet en 8-meter. Imponerende! Neste tur blir Alsvik. Visstnok enda høyere!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.