20,9 meter

På fredag dro Tommy, Bødda og Mobbi opp til Oltedal igjen for å måle klippen. Jeg bommet nok litt ja. Faktisk var det Elvestad som tippet nærmest. Etter tre nøyaktige målinger ble den målt til 20,9 loddrette meter. Det var veldig gøy å få vite. Det skal bli en fin utfordring å slå den!

Jeg dro som sagt hjem til Ekkje på fredag. Helgen bestod av eksamenslesning, hønsehussnekring og debatt om dårlige gener. Bilder ble tatt, men kameraet mitt er blitt så herpa nå at jeg MÅ ha meg et nytt. Jeg fullførte «American Psycho», en bok som jeg har holdt på med i maange år. Første boken jeg har lest, der jeg har sett filmen først. Likte best filmen (skal bli gøy å se den igjen nå), da boken inneholdt alt for mange latterlige beskrivelser av f.eks klær. Gir den 3/10. Eivind, Veronica og meg spiste svinekjøtt med karry- og kokossaus på psannes i går. Ingen var overbegeistret, men det gikk ned. Etter på så vi «You Can Count on Me». Fin film, men jeg savnet originaliteten. Den ble dreven av personalitetene, ikke historien. Realistisk skuespill ble levert av de fleste. 5/10 (jeg slår hardt ned på historie).

Nå har jeg bestilt ny radiator til stakkars Spiegel. Livet er ikke alltid så lett, stakkars. Men hun holder ut, det har vært verre før.

På fredag blir det Inet+ eksamen på meg. Ergo, en kjip uke.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.