Øldrikkeren Elvestad

Vi må alle gratulere Elvestad som i en alder av 20 for første gang har drukket seg full på øl. Dette var vel på tide. Han kommer til å føle seg som en rik mann fremover. Cider er jo som kjent ikke billig. Det hele skjedde nede hos Jenna. Bødda klarte å få med seg en syk dame han traff på Shell. Hun hadde arr i ansiktet, hadde merkelapp i fra sykehuset på armen, kunne ikke norsk, virket noe beruset, hadde absolutt ingen retningssans, og løp rundt med et speilreflekskamera og tok bilder. Denne damen klarte altså Bødda å få med seg på vorspiel. Hun visste ikke en gang hva «vorspiel» var. Desverre fikk jeg ikke med meg hendelsesforløpet (måtte hjem å lese på eksamen), men jeg ble oppringt av en lettere skremt Jenna som lurte på hva som egentlig skjedde. Den litt unormale damen løp nemlig rundt i huset hennes og tok bilder. Hehe, oppfølging av kvelden kommer nok.

Stakkar Vernoica hadde eksamen i samfunnskunnskap i dag og fikk beklageligvis karakteren 3. Det var vel ikke akkurat en opptur i hennes øyne. Men det nytter ikke å sutre over spilt melk, for nå er det jo (for noen) sommerferie!

I dag skal Hein og meg forhåpentligvis besøke farmor og farmor.

Ryktene svirrer om et lite hekkanpåfunn i kveld. Jeg kan verken avkrefte eller bekrefte. Det eneste jeg kan bekrefte at Bødda har forslått seg kraftig. Han har et ubeskrivelig blåmerke der solen ikke skinner, og putter i seg mye Ibux for tiden, fem dager etter det spektakulære hoppet!
God bedring..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.