Årets sommerferie

Der var jeg hjemme fra årets sommerferie. Forrige helg var det Røldalsmarknaden. Høydepunktet var utvilsomt lørdagens konsert med Vestlandsfanden. Veronica havnet på scenen og koret «Livets Glade Gutter», og fikk seg en t-skjorte. Ping storkoste seg underkonserten i bar overkropp og iført Tonjes stramme sorte skinnbukser.

På søndag dro Pelle, Tonje, Victor og meg videre til Eidsbugarden. Jeg har aldri vært så langt nord før, og ble imponert av fjellene. Vi hadde en kjempeuke, men pga. mye dårlig vær ble det bare to dager i snøen. Høydepunktet da var når jeg kjørte «Wall of Peace». Ellers har vi fått oss en ny hobby. Playmorafting! Det går ut på at du rafter i en gummibåt av typen som normalt kjøpes på lekebutikker og bensinstasjoner. Vi varmet opp i Årdalselven, og det gikk smertefritt. Men så måtte vi avansere litt. Vi fant en elv i Eidsbugarden som var litt mer krevende, som inkluderte et fossedropp på ca. 3 meter. Jeg var forsøkskanin, og kom fra det med livet i behold. På lørdag hadde vi en perfekt avslutning på uken med konsert med Bare Egil Band. Vi spurte oss hvorfor i alle dager han hadde konsert mitt i Jotunheimen med 30 tilskuere. Svaret fikk vi aldri, men jeg har ikke ledd så mye på lenge. Fyren er helt hysterisk. Det var vel det viktigste, men det skjedde mye annet. Desverre er begge kameraene mine på reperasjon, så bilder kommer ikke ut før jeg har fått fra Ping, Victor og Pelle.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.