World Games

Dagen min i dag er ødelagt. Veronica klarte omsider å finne ut hva jeg skulle kjøpe til henne til gebursdagen. Nå må jeg finne på noe nytt. Og denne gangen skal jeg ikke røpe meg!

Far har lyst å bli rik. Han vil invistere i «World Games Inc». Jeg har i bunn og grunn ikke stor tro på pyramidespill. Klart det er mulig å tjene seg en slant, men noen må jo også tape. Ikke ofte jeg er pessimistisk, men akkurat her er jeg det. Snakket med en i går som påstod han tjente 200000,- i måneden. Og det må jo bare være for godt til å være sant, eller?

For tiden prøver jeg meg å lære PHP, men det går ikke helt som planlagt. Og i dag husket jeg å melde meg på eksamen, så på fredag er det ingen vei utenom!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.