Evolusjon

For en utrolig lite produktiv dag! Holder på med litt av hvert, men det blir liksom ikke gang i noe. Det endte med at jeg så «Evolution» som var en tragisk film. Ok, den var litt underholdene, men alt for mange nødløsninger. Selve ideén med at evulosjonen går lynkjapt for liv utenfra kunne forsåvidt vært bra, men ikke her. Humoren var også meget tafatt. Har overhodet ikke sans for Seann William Scott (Steve Stifler i «American Pie»). Julianne Moore som jeg vanligvis har meget sans for spilte godkjent, men hennes tragikomiske rolle slo ikke an. Klomshet er oppbrukt. Scorer litt for underholdningsverdi og får 3/10. Nå var jeg snill!

Elvis klarte å komme seg inn på helikopterskolen i Sandefjord. Gratulerer! Reiser 18. august. Det blir ikke mange i gjengen igjen i Sandnes til høsten. Bødda til bergen, Elvis til Sandefjord, Anders til Røldal, Tommy til Florida og Henning til Bergen eller Italia eller hvor han snakker om.

Nå kommer Zahl for å gi meg en liten PHP-leksjon. Takker og bukker..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.