Eksamen og volleyball

Lite effektiv i dag og, selv om det har bedret seg litt. Måtte ty til en film. Det ble «America’s Sweethearts» som jeg har hørt mye bra om. Ble skuffet også i dag. En liten pluss i boken for originalitet (likte godt filmen i filmen «Time over Time»). Cusack spilte som vanlig fint, men den store overraskelsen var Julia Roberts. Imponerende! Christopher Walken er som vanlig alltid kul, men hadde beklageligvis en liten rolle. Ellers hadde den ikke så mange lyse sider. Er kritisk, og gir den 4/10.

Driver å leser og øver meg litt til eksamen i morgen, men må si meg en smule bekymret. Scorer dårlig på prøvetestene. Men, går det så går det. For tiden er alle veldig opphengt i volleyballarrangementet som foregår i byen. Jeg tror kanskje jeg blir overtalt til å joine i kveld. Får ikke håpe det. Har bedre gjøremål(?)..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.