Inet+

Å joda! Jeg bestod Inet+ eksamen med glans! Var meget skeptisk i går. Er svært lettet og i dag må det feires.. Kvelden er ikke helt kartlagt enda, men gøy skal jeg få det. Far ble så overhappy at han lovte meg 5000 smack! For en kjernekar..
Så nå gjenstår kun Adobe Photoshop ACE igjen. Tror jeg kommer til å utsette den til Photoshop 7.0 testen er klar.

Som mange av dere vet har jeg en god del livsregler. Mange stiller seg nok uforståelige til at jeg ikke drikker brus, ikke bruker kontanter, ikke ser på TV osv. Har nå to nye. Forrige helg sluttet jeg med å spise chips. Her finnes det unntak som popcorn, nøtter o.l. Med andre ord en ganske teit regel. En annen regel som jeg skal begynne med i dag er å lese minst 50 sider faglitteratur hver dag. Trenger ikke å være rettet mot skole eller jobb. Blir jeg ivrig å leser 70 sider en dag, kan jeg ikke sluntre unna med 30 neste dag. Derimot hvis jeg vet om en dag jeg overhode ikke får lest får jeg lov å lese 100 sider dagen før. 50 sider trenger ikke være fra samme bok eller tema.

Begynner jeg å bli rar? Er stygt redd for det ;p

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.