Ny musikk

I dag har jeg på meg en blå cardigan og en blå bukse, til tross for at jeg ikke liker fargen i det hele tatt. Når jeg tenker meg om har jeg alt for mange blå plagg.
I går kjøpte jeg fem CD-er; «Requiem for a Dream OST», «Leftfield – Leftism», «Eminem – The Marshall Mathers EP», «Eminem – The Slim Shady LP» og «Absolutt ikke Bare Egil Band». Noen hadde jeg fra før, men er blitt ødelagt. Tidligere i uken fikk Spiegel seg ny CD-mappe. Det trengte hun virkelig.
Zahl og meg var på en liten joggetur i går. Nå er det lenge siden jeg har jogget, men det gikk smertefritt. Har mye å gjøre på jobben for tiden..
Jeg må ikke glemme å takke Leif Willy for den nydelige salongen vi fikk til å ha på Ekkje. Overlegent!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.