Mårpølse

Lørdag gikk rolig for seg, og jeg fikk sovet skikkelig ut. Søndag gikk med til familiemiddag med mårpølse fra Sunnmøre. Jeg er fremdeles kvalmen til tross for at jeg bare spiste en halv pølse. Har aldri spist mår før, og hadde heller aldri tenkt å gjøre det. Men, gjort er gjort.
Syklet ut til farmor og farfar på hytten i går, og fikk med meg siste oppdateringer på helsefronten, værfronten og masse nyttig info om gamle dager. Det trengs. Vi har godt av å prate med eldre mennesker med livserfaring.

Tommy og meg slo i hel kvelden med to filmer. Først så vi «About a Boy». på kino. Jeg hadde ikke hørt noe om den, og det liker jeg når jeg ser film. Historien var fin, selv om den hadde litt for mange nødløsninger og litt for mange klisjéer. Og Hugh Grant er vel heller ikke favoritten min. Men som sagt en søt og fengende historie gjør at den får 6/10!
Etterpå dro vi til meg og så «Trainspotting». Den er jo alltid en sikker vinner. 9/10!

I dag blir en hard uke. Jeg skal gå nattevakter på shell i tillegg til Unitron. Det blir 17 timer til dagen det, dersom jeg har mye å gjøre. Så ikke bli forundret om jeg plutselig glemmer å oppdatere en dag eller to. Jeg treger på at jeg har sagt ja til Shell, er lei bensinstasjonlivet for lenge siden. Så alle som kjeder seg om nettene.. kom å besøk meg på Sola. Jobber fra 23-08 hver dag nå fremover. Snakkes..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.