Ping:

For en dag.
Holdt på å drepe klokkeradioen i dag. Nitrist dag med regn, regn og atter regn. Kom meg med riktig buss og alt virket vanlig helt til bussen stoppet på Marienlyst og den blinde dama med førerhunden ikke kom inn midtdøren på bussen som hun altid hjør. Hun kom på forran. Hun måtte selvfølgelig fornye måndeskortet sitt. Sprøtt hvordan hun klarer seg så bra på bussen. Kommer alltid på på midten, finner plassen sin (Det er selvfølgelig aldri noen som tør sette seg på den .) Går altid av på samme holdeplass selv om ikke sjoføren sier fra hvor vi er. Det morsomme med henne, er at hun alltid miler. Hun har kanskje ikke den enkleste livssituasjonen av oss, men alikevel smiler hun. Jeg prøver å ta litt lærdom av henne. Kanskje det ikke er så nøye at det regner litt. Det er helt andre ting her i livet som er mye viktigere. Gleder meg til helgen, for da skal jeg til «Vanger’n»

Sees -Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.