Love Machine

Gutt med stramme jenteklær

Jeg må få lov å be alle om en tjeneste. De av dere som har nummeret til Eivind på mobilen bør forandre navnet hans til «Love Machine». Dersom dere ikke har det, er det 93014053. Neste gang dere kjeder dere på fest, trenger noen å le av; ring ham for all del.

Har hatt en meget artig helg. Mye har skjedd. Ping har vært på besøk. Han har nå besøkt oss på to «festivaler». På volleyballen var han her, men så ikke en eneste smash. Gladmat klarte han og å få med seg, men spiste istedet sterkt modifisert grandiosa og gryterett hos Veronica.
Veronica ja, hun hadde bursdagsselskap på lørdag. Det var serdeles vellykket til tross for at jeg bare kunne spise de grønne seigmennene på sjokoladekaken. Kveldens hovedattraksjon var selvfølgelig «Love Machine». Etter hans prestasjoner hos Veronica, og senere på Belli har han oppnådd å få alles fulle respekt!

Jeg klarte i løpet av helgen å låne penger av en del forskjellige mennesker. Synes du lommeboka di er litt skral, gi meg beskjed, så skal jeg ordne det!

I går var det igjen tid for playmorafting. Zahl. Juvet, Ekkjestøl og meg dro til Tengesdal for å sjekke ut mulighetene i lakseelven. Alle var meget mistenksomme, men pioneeren Fred måtte utfordre elven som hadde en 2-er gradering. Ingen dropp, men andre mellomstore hindringer. Den største hindringen gikk lett som en plett (jeg tok den faktisk switch!), men da jeg kom til gryta satt jeg meg fast og etter 10 lange sekunder ble jeg kastet rundt som om jeg var i en vaskemaskin. Klarte å få meg en liten smell i hodet, og ble kastet videre nedover elven uten båt. Er utrolig takknemlig for at Juvet lånte meg sin dyrebare redningsvest som ikke er godkjent som redningsvest.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.