Hundvåg

To stykker hopper fra en bro på Hundvåg

I dag har Tommy og meg gått til nye høyder. Jeg har endelig hoppet noe som er høyere enn alderen min! Vi åpnet hekkandagen med å varme opp på Hafrsfjordbruen som er anslått til å være 16-18 meter. Selvfølgelig barnemat, men det mest imponerende var Berta og Veronica som også fikk testet litt fritt fall. Gratulerer!
Videre dro vi mot Hundvåg der Tommy og meg har scopet før, men aldri hoppet. Høyden vi her snakker om er ca. 22-24 meter. Hindringen her var fortauet vi måtte komme over. Vi hoppet, vi klappet, vi klemmet, vi jublet. Politiet kom, politiet klappet ikke, politiet klemmet ikke og politiet jublet ikke.
Merkelig.

Takk Tommy, for at du er forsøkskanin!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.