Nei til chips

For en tid tilbake lovte jeg meg selv å ikke spise chips, og å lese 50 sider faglitteratur til dagen. Jeg har ikke spist chips, men har ikke vært i nærheten av å klare 50 sider til dagen. Gir ikke opp, men jeg skal klare det når jeg flytter! Ping og meg har og fått en ny livsregel. Ingen form for godterier på ukedager. Fredag etter 16 er helg. Barneselskap er unntak. Kommer ikke til å ha noen som helst problemer med vår nye regel, da jeg svært sjelden spiser (les: kjøper) godteri.

I dag reiste Veronica, Berta, Helene, Maren, Karen, Stine og Rebekka(?) til Bulgaria. Der skal de slappe av og sole seg i 15 dager. Vi får vel håpe de får en fin tur!

Simen Berg har endelig fått oppdatert bergphoto med noen få bilder fra RFC 2002. Mer kommer. Når det gjelder DVD-en har jeg ikke hørt noe mer, men den skulle jo vært klar for over to uker siden. Jeg gleder meg like mye som dere!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.