Mareritt

Oisann, det ble lite soving i natt. I tillegg hadde jeg mareritt. Mareritt er spennende. Jeg måtte skjule en gammel klassekamerat som hadde begått ran. Av en eller annen grunn hadde jeg samtidig brukket foten. Og ikke nok med det! Hein tjuvlånte bilen min, og han var blitt til en jente! Eivind tjuvlånte og Spiegel, og da satt jeg på. Han kjørte som en villmann, og krasjet i svingen på Sandesletta mens onkel arresterte en som hadde fått dansekick. Var muligens i den sammenhengen jeg brakk foten.

Jeg er tilbake på HIS, denne gang nyklippet. Elisabeth imponerte igjen stort med sine frisørtalenter. Vi var og på besøk hos Stian og klarte å bruke litt tid på Hearts in Atlantis. Filmen var veldig fengende og sentimental, noe som mye skyldes flott skuespill og fin historie. Filmen er basert på en av de fem bøkene i Stephen Kings verk «Hearts in Atlantis». Bøkene (som jeg ikke har lest) inneholder mye mer overnaturlig, og det er her denne filmen glippet. Mitt største savn var videreføringen av Ted Brautigans (spilt av Anthony Hopkins) evner. Jeg er slem og ender på en 6/10.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.