Røldal og Odda

I dag er jeg ikke helt 100%. Føler kanskje jeg blir syk, og er i tillegg svært trøtt. Men jeg skal ikke klage for jeg har hatt en fin helg. Veronica, Lovemachine og meg dro til Røldal fredag kveld. På vei opp var vi innom Ole Kristian og Olav på hytten til fam. Juvet i Erfjord. Ping var og på plass på Ekkje. Lørdag gikk med til bading og «vannsklie» i Kvammen, barneleker og bytur til Odda. Meningen var at vi skulle på Vestlandsfandenkonsert på Haukeligrend, men vi (de som hadde laget plakatene) hadde tatt feil av dagen. Konserten var nemlig på fredag. Utelivet i kanskje norges styggeste by var bittelitt skuffende. Men det var hyggelig (traff faktisk mange kjentfolk!)

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.