Humpenslunken

Som noen har sett og påpekt er sidene her litt på humpenslunken for tiden. Grunnen er at jeg prøver å optimalisere sidene (uten videre suksess). Har vurdert ny layout også.

I disse dager sloss jeg mot tiden. Har meget mye å gjøre, men er lite effektiv og får lite gjort. Er jeg inne i en yrliten ond sirkel? I går traff jeg Lise her på HIS. Lenge siden jeg har sett henne kan man vel si. Dumt hun hadde så dårlig tid.. I dag skal jeg kanskje kjøpe ny telefon. Nå har jeg hatt 4 8210-er og er drittlei. Er litt usikker på hva jeg går for, men er gira på Siemens ME45 (StackAttack!), Nokia 6510, SonyEricsson T68i eller Ericsson T66.
Hein, hvor blir du av?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.