Torpedoer

Det er ikke bare meg som synes det er kurant med betalingskort. Nå har kan du faktisk betale oppgjort gjeld til torpedoer med kort!
I går så jeg det første TV-programmet på et halvt år. Det var nemlig 4 år siden den første «Lille Lørdag»-episoden, og i den sammenheng viste NRK2 et lite gjensyn. Meget hyggelig og morsomt, men jeg savnet Thomas André.

Nå som alle flytter skal gjengen lage en hjemmeside der vi får spyttet ut hva vi driver med. Bødda har dratt til Bergen, Tommy drar til Florida, Elvis flyr helikoptere i Sandefjord og Henning holder oss oppdatert hva som skjer i verdensmetropolen Sandnes. Problemet er hvilket domene vi skal ha. Av en og annen grunn er www.friends.com opptatt. Vi trenger forslag! Mail forslag til meg. Alle forslag vil bli publisert her.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.