Friendsaround

Forslagene renner inn. Tommy og meg har blitt enige om å ha et internasjonalt navn som man ikke trenger å stave. www.kaskjer.com er fint, men vanskelig for Tommy å forklare sine amerikanske venner. www.friendsaround.com er kanskje litt plain og litt for langt, men er enkelt å huske. Det er bare å komme med forslag, men husk kriteriene! Siden skal være en møteplass for gjengen vår, der vi daglig oppdaterer hverandre.

Dagen i dag vil bestå av jobbing. Sloss fremdeles mot tiden denne uken, og det har blitt få sosiale aktiviteter. Men! Det begynner å bli kaldt. I natt frøs jeg, og i dag skippet jeg shortsen. Lukter jeg vinter snart? Tre måneder nå, max! Allright..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.