Samantha Fox

Allright! Neste helg drar vi en gjeng til Trondheim. Og hva skjer der? Jo, «klinfæst» med Samantha Fox. Det må jo være noe av det frekkeste jeg har hørt om.
«De med grønn utkledning er klare»
«De med gult er opptatt men..»
«De med rødt er opptatt, punktum finale»
Dette må bli suksess. Utenom det skal vi på kurs og diverse andre tilstelninger. Jee!

I går havnet vi på Morten Abels gratiskonsert i vågen. Har gått lei musikken hans, men han klarte å imponere meg. Flink kar.. Før konserten varmet vi opp med «3D Puzzle» hos Ole Kristian.

Avsluttet Erlend Loes «Naiv.super» i går. Dette er fjerde Loe-boken jeg leser, og klart den beste. Men nok er nok, og jeg tror det holder med tre. «Naiv.super» får en 6/10 av meg. Meget lettlest, selvfølgelig veldig naiv, til tider hysterisk morsom, men den mangler det bittelille ekstra.

Zahl og meg holder på med neste års www.sommerjobbkatalogen.no. Dette er første utkast og kritikk setter jeg pris på!

Hva skjer i helgen? Kenneth og Laila kommer vestover på søndag. Jeg er giret på noe playmo/hopping/juving/bading i Ulldalselven(?) i Sirdal. Ryktene sier at vi muligens snakker om en nivå 4(!)-elv på NPRFs gradering!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.