Perlejakt

Ole Kristian med snorkleutstyr og perle

Der var vi tilbake! Mye har skjedd. Her ser vi Ole Kristian etter en vellykket perlesafari på Foss-Eikeland. Desverre har brune perler ingen verdi (vi trodde den kunne slipes). Hadde perlen derimot vært hvit i samme størrelse hadde han fått flere tusen kroner. Kenneth og Laila er hjemme, og de var med på en liten bytur her forleden dag. Jeg har fått meg «Stack Attack». Noen kaller den også «Siemens ME45». Er ikke helt fornøyd, men jeg måtte ha ny telefon, og det var det beste alternativet.

På tirsdag dro Eivind, Kenneth, Tommy, Elisabeth, Helene og meg til Sirdal. Etter et mikrosekunds uoppmerksomhet i Oltedal klarte dumme Anders å skade Spiegel. Hun fikk en liten smell rett på nesen. Beklager! Nå er hun innlagt på autokrankenhaus på Forus. Foreløpig uvisst hva som skjer. Men vi lot oss ikke stoppe av en liten skade, og kom omsider frem. Planen var å sette ny rekord i Playmoraftig (nivå 4). Ubekreftede rykter snakket om et dropp på 12 meter! Desverre var det for lite vann i fossen til å rafte, men Tommy og meg så fort andre muligheter. En bro (bildet)! Etter en liten halvtimes scoping slo vi stuntet i fra oss, og vendte hjem. I tillegg klarte Elisabeth å slå opp kneskaden fra i vinter. Stakkers lille Elisabeth.. *snufs*

I går dro Tommy og Love Machine til Trondheim. I dag tar Ole Kristian og meg samme turen. Vi skal som tidligere fortalt på klinfæst med Samantha Fox! Yeah!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.