Ole Kristian rapporterer

Ja, kjære lesere nå er det faktisk rekord notering i antall nordlige breddegrader for min del… Torsdagen gikk stort sett med til transport og ikke helt uventet noen glass Dahls øl (lokalt øl) og en flaske Løtens Akevitt.. Herlig tørstedrikk det der.. Vi har tatt på Nidarosdomen og har planlaget en tur dit i dag. Ellers har vi fått deltatt på HTML forelesning i realfagsbygget, men gikk glipp av en matematikk forelesning kl 0815 i dag morres. Utangspunktet her var ikke å lære matte, men å bli vitne til en etter ryktet noe pussi skikelse av en foreleser. Kameraet har vert flittig i bruk og det vil komme bilder utover dagen. Kan melde om at det ikke har vært påfallende mye bart å se. Zahl er litt av en kunstner, skal se om jeg ikke får lagt ut bilder av de, men mulighet til å by på de.. Utropspris 1000,- pga material omkostninger ++

-Ole Kristian

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.