Klinfæst

Joda, i går var vi på klinfæst med Samantha Fox. Nesten samtlige var kledd i grønt, men problemet var vel at det ikke var så utrolig mange jenter i grønt. Det var kanskje ikke helt korrekt, men det er ok å ha noe å skylde på. Konserten var noe spesiell. Det er ikke ofte du går på konsert og kun har hørt to sanger før. Samantha holder seg bra. Ryktene sier hun er 36 år, noe som er vanskelig å bekrefte/avkrefte. Jeg å komme meg opp på scenen et lite mikrosekund, men ble kjapt kastet ned av vaktene. Vel tilbake ventet det som nå har blitt en god tradisjon. Meg og Wiborg på nachspiel med Bjørn Eidsvåg og Coal Chamber. Satser på at det samme skjer i kveld. Det MÅ skje. I dag har vi vandret rundt i byen og sett på serverdigheter som f.eks Nidarosdomen. Imponerende byggverk. Men nå har vi vært her i tre dager, og det er kanskje på tide å prøve oss på en liten alkohol?

Loco!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.