Loco!

Der var den helgen forbi. Tror alle er enige om at det har vært en kjempefestlig helg. Trondhjem ga mersmak. I går hadde vi storfest hjemme hos Zahl, Hanne, Loco og Eddie. Det gikk i g-strengvisning, vegghopping, smertedansing, sminking og generell hekkan. I dag har vi klart å få med oss vannhopping. Det var satt opp et frekt hopp nede i byen. Jeg fikk låne snowboard, tommy hev på seg blades og Børge børstet støv at telemarkskiene. Artig, men vi hadde et fly å rekke, så det ble ikke så mange hopp. Ole Kristian og meg klarte nesten å komme forsent til begge flya i dag (vi måtte bytte fly i Oslo). Viste dere at de fleste flyene bruker 0,040 liter flybensin pr. km pr. flysete? Vi hadde en litt artig busstur i fra flyplassen. Bussjåføren var flerkulturell, og hadde en ustyrtelig trang til å instruere oss i kasseapparatet. Han mente vel at det var en fornuftig ting å gjøre. Og, vi måtte huske på neste gang vi skulle ta buss, å presisere at vi skulle ta «nærsone» for da ble det mye billigere! Det ligger bilder ute fra helgen, og det kommer trolig fler!
Må få takke så mye til vertskapet! Trondhjem var festlig, og vi kommer igjen! Nachspiel uten Bjørn Eidsvåg og Coal Chamber er ikke nachspiel..

LOCO!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.