Okka festival

Tilbake til hverdagslivet. Har for tiden mye å gjøre, men får lite gjort. Har noen eksamener jeg skal lese til, har noen websider jeg må få laget og har noe flytting jeg snart må få gjort. På lørdag spiller Vestlandsfanden og Klovner i Kamp på Okka Festival. Kunne vært morsomt å fått med seg det. I kveld skal Tommy være kokk, og jeg vaskehjelp i mors syforening. Aight!

I dag er jeg litt groggen i halsen, håper ikke jeg blir syk! Jeg kan jo ikke bli syk, blir jo aldri syk jeg! Har jo et immunforsvar som ikke ligner noe. Stå på Anders.. bli frisk!

Når det gjelder domeneforslagene har Tommy og meg blitt enige om at
www.kaskjer.com og www.friendsaround.com er de beste forslagene, men at ingen av dem er optimale. Kaskjer er vanskelig å uttale på engelsk, og friendsaround er litt langt og kanskje noe upersonlig? Spørsmålet er om vi skal la demokratiet vinne eller om vi skal ta hensyn til at Tommy er utenlands? Flere forslag mottas med takk!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.