A Beautiful Mind

Det har blitt mye film i det siste, og jeg liker det. Har aldri sett så lite film som jeg har gjort dette året. Så mindre enn 10 filmer fra januar til juni! I går valgte vi å spandere 2 timer og 10 min på «A Beautiful Mind». Og det var vel verd det. Russel Crowe viser oss igjen at han har valgt rett yrke (selv om jeg liker ham i roller som «Romper Stomper» bedre). En lite forutsigbar historie (dersom man ikke kjenner historien fra før), gjorde at jeg glimter til med en 8/10.
Filmen er inspirert av hendelser i livet til matematikeren John Forbes Nash, Jr. og delvis basert på biografien «A Beautiful Mind» av Sylvia Nasar. Den bærer desverre preg av å ta visse hollywoodske friheter, noe som gjør den til tider litt for rosenrød. Det taper den to poeng for.

Syklingen i går gikk forholdsvis fint, men jeg fikk smake det i natt. En natt plaget med kramper, neseblod, kaldsvetting og mangel av blod i hendene er prisen jeg måtte betale. Gøy uansett..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.