Bully

eg tok meg den store friheten å se en film i går og. Tommy og meg dro på besøk til Stian og så «Bully». En film som har så inderlig lyst til å provosere. Historien virker til tider latterlig teit, men det hjelper på å få opplyst at det hele er en sann historie! Vi har jo tidligere sett Larry Clark lage «Kids», og snart kommer den kontroversielle og mye omdiskuterte «Ken Park». Filmen ville nok vært mer engasjerende for 6 år siden (jada, dårlig argument) og gikk meg kanskje ikke helt inn til hjertet. 5/10!

Det var meningen jeg skulle hjem i dag, men slo det i fra meg av forskjellige årsaker. Slik det ser ut nå er flyttedato satt til 27. september.

I går måtte Spiegel skifte autokrankenhaus, og nå ligger hun på operasjonsbenken for real. Blir nok ikke skrevet ut før om minst to uker, men frisk blir hun! Vi tenker på deg..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.