Flytting

Joda, for de som ikke har fått det med seg så flytter jeg på fredag! Planen er å tilbringe 8 måneder i fjellet. Mange stiller seg uforstående til dette, og her kommer forklaringen. Først og fremst er det fordi jeg har muligheten til å leke meg i snøen en hel sesong. Kommer nok aldri til å få denne sjansen igjen. Men hvorfor ikke til Alpene, USA eller Canada? Når jeg bor i Røldal har jeg muligheten til å jobbe med det jeg driver med, nemlig web. Jeg må ha muliheten til å komme meg til Stavanger på relativt kort tid (3 timer).

Grunn nummer to er at her hjemme har jeg for mye å tenke på. Jeg får aldri tid til å gjøre det jeg skal gjøre, og jeg utsetter alt for mye. Jeg sier aldri nei, og skal ha alt med meg. Jeg må lære å konsentrere meg, lære å kjenne meg selv og lære å kunne kjede seg. Jeg skal jobbe mye (har noen luftslott på gang) og bli en belest person. Før jul skal jeg ha fire eksamener.
Så jeg tror det kommer til å bli et interssant år, og jeg håper og tror jeg får ofte besøk av skiglade vestlendinger!

Pelle, Tonje og meg skal bo på Ekkjegård som ligger 8 km utenfor sentrum. Der er det ikke mobildekning, så dersom du skal ha kontakt med meg blir det telefon 53647003. Vi bor på grandtanten min, Ågot sin gård. Den består av hus, låve og gjestehus. I låven rigger vi til låvekino! Vi har seks høner og en hane.

Jeg gleder meg!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.