Ping rapporterer

Endelig er Fred på plass der han hører hjemme. Klokken 2250 kom han, Tori, Banning og «Sex Machine» opp innkjørselen til Ekkje. Turen opp hadde vistnok vært kiip som fy i den lusene kjerra til Banning, en doning som etter mitt syn har sett sine beste dager lenge før slengbukser og blomstrede skjorter gikk av moten. Men fram kom de og i dag blir det god gang med skaldyrs-aften på «Løo» VI har prøvd sanhets maskinen til Tonjun, og den sier at Banning er den eneste som får klint i kveld. Jeg har ikke mye tro på den maskinen, ikke det at jeg tror at noen av oss andre får klint heller, men at Banning skal få klint høres for godt ut til å være samt. Jeg tror det blir en knall kveld uansett.

Det er godt å vite at Fred er på plass, nå mangler bare snøen.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.