Sauesanking

På fredag ble det som sagt Odda. Ole Kristian og meg fant ut at blues kanskje ikke var helt vår greie og havnet på diverse andre plasser. Jeg hadde bla. jomfruturen min på «det nye hjørna» som visstnok er det hippeste stedet i Odda. Ikke imponert, men vil heller ikke klage. Vi kom oss omsider hjem og fikk sovet drøye to timer før det var tid for sauesanking!
En noe spesiell opplevelse. Vi ble kjørt opp på et fjell for å finne sauer. Etter 10 timer fjelltrasking i noe ukurant terreng med 3 nummer for store støvler (med to par såler og to par sokker) hadde vi omsider klart å få på plass de fleste sauene. Få timer senere lå jeg og buret i 14 timer.

Nå har jeg bodd her i en drøy uke. Det meste går bra. ISDN er noe dritt, men det vel en vanesak. Vi sliter litt med vannet, så jeg har kun dusjet 1 gang på 9 dager! Ellers går det i bading i Røldalsvannet. Noe kaldt, men det går.
Jeg kommer til å sitte på med Ole Kristian til gamlebyen. Han snakket om tirsdag.. vi får se. I dag har jeg tenkt å tilbringe litt til på låvekinoen, og kanskje videreutvikle spillet vårt sammen med OK.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.