Snø!

Først å fremst må jeg beklage oppdateringsfrekvensen! Jeg trodde serveren hadde problemer, men så fant jeg ut at det var jeg som hadde loket med firewallen.. typisk!

MEN, ingen grunn til panikk for her har det nemlig snødd.. Pelle og meg var så overbegeistret i morges at vi kledde oss opp i skiklærne og kastet oss nedover jordet i Challengeren (kongen av playmoraftingbåtene). Morro. Det var gøy helt til jeg spente på meg de 8 år gamle telemarkskiene til Tonje og satte i hockey nedover lia. Det gikk smertefritt helt til jeg skulle stoppe. Da var det full kaos, og jeg ramlet og forstuet skulderen! Så nå sitter jeg her med store smerter etter sesongens første skidag. Men, igjen.. ingen grunn til panikk, mer snø kommer!

I går var jeg supereffektiv med skolearbeid, og om kvelden var jeg servitør/dørvakt på høstfesten til Røldal I.L. som fyllte 100 år! Bandet Online som alle husker fra 4. dagsfesten fulgte opp sukseen, og viste oss et sceneshow som ikke lignet noe.

På torsdag var jeg på snowboardkickoff på Checkpoint der de viste den norske «D4» og den siste Pleasure-filmen. Alltid gøy å se på snowboardfilmer. Plutselig endte jeg opp på Bob Hund konsert! Selvfølgelig hadde svenskene lite å stille opp med i forhold til «Online», men herregud for en kruttkule til en vokalist. Jeg var dog litt misfornøyd med at de spilte mine tre favoritter ganske tidlig, og at ekstranummerene kanskje var forbeholdt de største fansa. Men jeg skal spandere en 8/10. Thomas Öberg er Sveriges svar på Iggy Pop.. han var helt rå!
Endte videre på Albert der det skjedde noe småsprell. Tar kanskje historiene en annen gang.

Så på fredag dro jeg altså hjem igjen. Her blir jeg til 31. oktober. Da blir jeg i gamlebyen i en god uke.. Vi sees!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.